Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Lärolika cover photo

LärOlika

LärOlika skapar unika möten och samtal mellan människor som verkar i samma stad – men i olika världar.

Det ger alla en chans att utveckla sitt eget ledarskap, lära känna nya människor och tänka nytt.

Därmed blir vi fler nyfikna människor som värdesätter och drar nytta av olikheter.


Vi gör detta genom olika aktiviteter - dessa är inplanerade framöver under 2024:

 

Kurser och möten

Kärnverksamheten i LärOlika är kurser för unika möten och samtal mellan människor som verkar i samma stad men i olika världar. Våren 2024 startar nya LärOlika kurser i Stockholm och Göteborg.  Välkommen att delta!

Läs mer om kurserna

 

Interkulturell bokcirkel online

Vi bjuder in deltagare från hela världen i boksamtal i digitala morgonträffar, där varje deltagare bidrar med sin bok. Språket är engelska. Våren 2024 håller vi träffarna på onsdagmorgnar, härnäst 6 mars och 15 maj.

Läs mer om bokcirkeln

 

En liten symbol för fler samtal

En liten symbol som signalerar att jag gärna pratar med nya människor - det finns en sådan! En pratbubbla med tre punkter i. Vi vill sprida den här symbolen med förhoppningen att få till fler nya möten i vardagen.

Läs mer om symbolen

 

Om LärOlika träffar

Alla våra kurser, möten och samtal samlar människor med olika bakgrunder och intressen till samtal för att lära av varandra. Att delta är alltid gratis. Vi står för ett nytt tema för varje möte, och för processledningen – deltagarna står för innehållet, i samtalen med varandra. Därmed lär sig alla av varandra och får nya nätverk!


Workshops, verktyg och nätverk

Vi utvecklar ständigt nya verktyg och metoder för att få till bästa möjliga möten och samtal – och bygger ett växande nätverk av deltagare och samarbetspartners. Bland annat gör vi skräddarsydda workshops för organisationer och företag. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar – och hur din organisation kan arbeta för att få till viktiga möten och samtal. Se mer HÄR

 

Inspiration

95% av LärOlika-deltagare får inspiration att tänka nytt! Vill du få lite inspiration så följ oss gärna på Facebook, på Instagram @larolikasamtal, eller läs vår blogg!

 

Samarbeten

LärOlika är möjligt tack vare många olika samarbeten! Vi är ett växande nätverk av tidigare deltagare, organisationer som bjudit in till sig för de olika mötena, sponsorer och projektstöd. Se mer HÄR

 

Vill du vara med eller veta mer? Kontakta oss!


Några bilder säger ibland mest av allt, här en kort film från starten av LärOlika:Verksamheten startade 2014, se här för mer om historien bakom. Vi drivs nu i en ideell förening och samarbetar även med en mängd organisationer.

 

Information in english